Hello people! Eu sunt Creatoarea Animagus Design. :)

      
Salut, Patricia sunt, de la Animagus Design. ;)  

Dap, persoana cu care vorbești când ți se preia comanda sau ai întrebări referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Cine sunt?

  • Clujeancă, born and bread. :)
  • Leoaică, astrologic vorbind, deci nu prea merge cu jumătăți de măsură cu mine. :))
  • Absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism din Cluj Napoca și drumul meu a dus cumva neașteptat în direcția acestui business. Această facultate mi-a oferit cadrul și capacitatea de a-mi folosi și dezvolta creativitatea, valorile personale și raționamentul tehnic pentru a crea produse foarte diverse, de multe ori unicat, pentru clienții mei.
  • Realizez design de obiect, bijuterii, grafic design ( logo, sigle, afișe) și design de interioare.
Pentru că urma să plec în Brazilia după absolvirea facultății, acum 10 ani și îmi trebuiau bani de buzunar, am început sa fac design de medalioane pentru patrupezi, ca o joacă și ca o descoperire fascinantă despre cum se poate transforma un obiect aparent banal, în unul cu carismă și mișto. Defapt așa mi-a venit idea pentru denumirea paginii de fb și anume: animagus = o persoana care se transformă la voință, într-o altă formă vie. Așa că shapeshifting designs is what I do. :) Apoi mi-a propus Universul acest carousel și eu am zis da și Doamne ajută! :))

  • Oare este suficient de evident că iubesc animalele? Am aceeași reacție în jurul lor ca un copil fascinat de viață. Le zmotocesc de nu se văd dacă mă lasă, sub privirea amuzată sau dubioasă a altor stăpâni. Nah, che să faci. :))

Other facts, despre mine, care sună mai bine în engleză:

1. Do I have an obsession with details? Am I a perfectionalist? Yes! :D

2. Do I like humor, sarcasm and irony? Sure thing! I should buy you popcorn, when I tell a story. :))

3. Do I work on myself, to get better, to be better, for myself and for my relationships, even for my clients? Always! :) Life is a journey, not a race! Will I ever stop transforming and evolving? I cannot, because it is written... :))

Care este scopul în ceea ce fac?

Scopul meu, intenția mea generală și generativă este să-i fac pe oameni fericiți, bucuroși, măcar pentru un moment în viață...sau poate de fiecare dată când privesc acel obiect creat cu drag și dăruire...și foarte important de asemenea, este ca produsul ( mai cu seamă medalioanele) să fie util și evident.

Mă cunoaște multă lume, de cam peste tot din țară, asta pentru că atât cât ține de mine, nu se face rabat la calitate. Executarea produselor este externalizată, însă lucrez doar cu profesioniști și orice erori au avut loc în partea de execuție, le-am îndreptat prin discount-uri sau refacerea produselor atunci când a fost cazul.

Despre medalioane:

Am încercat întotdeauna să dau cele mai bune soluții pentru medalioanele de câini & pisici, deci chiar dacă clientul trece printr-un mic interogatoriu despre ce patruped are acasă, este pentru că vreau să mă asigur că este cea mai bună variantă: ca rezistență, ca dimensiune, ca variante de prindere, așa încât să reziste cât mai mult la purtător.

Motto-ul meu este:

We love to make your pets special! :)     

Unii dintre prietenii mei, îmi spun că nu sunt cu toate acasă, că stau atât să le explic tuturor, pentru că oricum nu apreciază. Dar, timpul a demonstrat că ba da, chiar este apreciată munca, deci ca atare, multe comenzi vin prin recomandare directă.

Nu este deloc profitabil acest timp furnizat explicațiilor, așa este...dar pentru mine, cauza din spate, are o relevanță suficient de mare, încât să îl acord. Puțini oameni sunt conștienți de câtă durere provoacă pierderea unui animal sau chiar moartea lui...nu vor să se găndească...tot ce e nevoie e o clipă de neatenție...sau a afirma că " eu nu l-am pierdut niciodată" sau "mie nu mi se poate întâmpla" . De aceea rolul meu, este să-i ajut să conștientizeze și să prevină, evident dacă vor. Am simplificat procesul creând site-ul si redând informația în partea de Servicii și Produse Personalizate. Le spun adesea clienților, faptul că îmi doresc să nu fie nevoie niciodată de medalion, ci patrupedul să-l poarte ca un accesoriu la zgardă, toată viața lui.

Cauza, ca în majoritatea cazurilor de antreprenoriat, este să vin cu o soluție mai bună, decât ce oferă piața...în mare parte, produse aduse din China, care se rup repede și nici unui magazin nu-i pasă. De asemenea știu ce înseamnă să pierzi un câine ( este horror la nivel emoțional ) și într-o perioadă trecută, stăteam non stop pe grupuri de pierderi pe facebook, încercând să ajut și să educ oamenii, despre ceea ce este necesar să facă pentru a-și recupera patrupedul. Știți, paradoxal... cam din toate miile de animale pierdute și afișate pe grupuri, nu știu daca 5% aveau medalion în momentul pierderii. Pentru că cei care au, sunt infinit mai rapid și ușor returnați stăpânilor, având la cine să suni...e chiar logică simplă. Nu foarte multă lume are timpul sau disponibilitatea de a duce un câine la scanat de cip...așa că singurii care pot face o diferență reală între pierdut câteva ore / zile, față de poate pentru totdeauna, suntem noi, proprietarii de patrupezi! Suntem responsabili pentru ei...că ne asumăm sau nu asta, e alegerea fiecăruia.

Despre bijuteriile din Argint925, personalizate:

Atât timp cât este 2D, adică suprafață plană + gravură, se poate realiza aproape orice. Este fascinant pentru mine să văd ce iese dintr-o formă mulată pe poza clientului sau variantele de mesaje de suflet, care se pot scrie pe bijuterii. Abordez orice temă, sugerez ce merge mai bine, mă implic direct. Totul este creație pură și extaz când se livrează. :))

Despre plăcile de avertizare, stickere și alte nebunii:

La fel ca și în cazul medalioanelor, le fac cu scopul de a aduce un pic de umor și descrețire de frunți. Cateodată când vorbesc cu clienții la telefon și facem mișto împreună, de diversele situații create de alte feluri de manifestări umane ( ca s-o zic frumos) ;)) un fel de live, stand up comedy, îi foarte fain. Apoi a 2-a doză de dopamină pentru mine vine atunci când mi se spune "waw", când clienții văd macheta cu pozele lor prelucrate ...și a 3-a doză vine când știu că se bucură ca niște copii atunci când le ajunge coletul....și apoi totul are un răsunet pe termen lung, pentru că se aud chicoteli pe la porți sau răbufniri de râsete, când lumea citește textele amuzanto - sarcastice de pe plăci.

Yes, we also love to make your gates special! ;)

Siglele și orice alt design ați cere, este făcut după o discuție care să-mi clarifice tot ce dorește clientul și întotdeauna o să sugerez, ce este mai bun, mai profi ca aspect. Implică variante de lucru și etape până la o formă finală.

Care sunt valorile mele și scopul cu care fac ceea ce fac?

Sunt mândră de ceea ce fac pentru voi! Le fac cu cel mai mare drag!

În valorile mele nu există idea de : să-l șmenuiesc pe celalalt ca să fac profit de pe urma lui. În valorile mele, este totul despre: așa cum aș vrea să am parte eu de un produs de calitate sau servicii de calitate, așa fac și pentru ceilalți. E ca și cum aș face totul pentru mine. Nu zic că nu mai am câteodată erori, dar cum am mai spus, fac tot ce ține de mine să fie și cealaltă parte mulțumită.

Unde nu mai am de gând să fac compromisuri și ce e cu take it or leave it:

1. Politica firmei spune: plata se face integral în avans la produsele personalizate. Cei care mă contestă și îmi spun " dar de ce doamnă, că eu sunt om serios" ar trebui să știe că după ani de luat țepe, în care am pus botu' la fraza aceasta ( și să ne întelegem, nu consider că toată lumea e neasumată, ci pur și simplu nu mai am timp să selectez și să văd în final dacă e adevărat sau fals ), cu lucrat pe gratis, în avans, pe timpul și banii mei ( pentru că executantul și curierul nu o să-mi returneze niciodată banii ), nu mai sunt dispusă la un astfel de compromis. Nimeni, dar absolut nimeni, în locul meu nu ar lucra diferit dacă ar știi cât de complexă este această ecuație. Și cum piața este liberă, oricine poate să lucreze, cu oricine își dorește.

Trăim în 2022, putem evolua dacă vrem să învățăm cum se face o plată cu cardul, la bancă sau la poștă, a unei facturi ( cum de exemplu sunt și cele de gaz ), chiar putem delega asta unei persoane care știe ( sau putem să ne împotrivim în continuare ) sau să alegem ce variante cu plata la destinație există la produsele standard. E foarte simplu. Sunt variante pentru toată lumea.

2. Dacă o pagină de facebook cu peste 15 mii de like-uri, cu peste 500 de recenzii bune, cu mii de poze ale produselor executate, poze cu medalioanele la gâtul patrupezilor, poze cu plăcile montate pe porți, nu validează suficient idea de seriozitate și verticalitate, atunci, cel mai bine e să se cumpere din altă parte. Subliniez: nu locuiesc și nu produc în China. Sunt un mic antreprenor român. :)

3. Atât timp cât produsele sunt pe stoc, deci standard, se trimit în urmatoarele zile lucrătoare, de la data comandării. Restul, necesită un timp între 3-14 zile aproximativ, nu pentru că stau și ma uit la cerul senin, în timp ce îmi beau cafeaua de la piscină, ci pentru că am și eu condiții de la executanți. :) Nimeni, dar absolut nimeni, nu a rămas fără comanda executată și expediată, veci pururi de la mine!  :)

Aprecieri:

Sunt profund recunoscătoare tuturor celor cărora mă recomandă, mă promovează, vorbesc despre mine cu drag, mă laudă, se lasă pe mâna mea când este vorba de grafică, design sau detalii tehnice.

Vă mulțumesc că vă întoarceți iar și iar și mă ajutați și mă susțineți. Este complexă toată această muncă, dar are multe beneficii sufletești pentru mine.

Mă unge pe suflet să aud că a ajutat un medalion, că o plăcuță a fost cel mai mișto cadou ever, că îmi fac treaba bine, că îmi trăiesc menirea și sunteți mulțumiți.

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Over and out! ;)

Patricia

 

 

 



Older Post